Trump Plaza kasino Inggris online dibongkar di Atlantik Kota

0 Komentar



Tilas kasino Amérika Serikat Donald Trump anu munggaran gagal di Atlantik Kota Inggris kasino online henteu deui saatos implosion anu dijadwalkeun pikeun ngasuhkeun gedong ku seueur kasohor di New Jersey dinten Rebo énjing.

Tilu rebu iteuk dinamit dipaké pikeun nyesepkeun Trump Plaza anu sakaligus mewah, éta ogé ngawangun gedong sakitar tujuh detik pikeun ambruk pisan dinten Rebo, ngaleungitkeun naon anu disebatna "mata" ti bentang kota.

Trump kaleungitan kendali barang-barang na dina bangkrut 2009 tapi namina tetep dina kasino Inggris online salaku bagian tina perjanjian lisénsi dugi ka 2014.

Kanggo inpormasi lengkep, mangga buka

Ngalanggan Global News Channel IEUH:
Saperti Berita Global dina Facebook DIDIEU:
Tuturkeun Berita Global dina Twitter DIDIEU:
Tuturkeun Berita Global dina Instagram DIDIEU:
#GlobalNews

Bagikeun bonus kasino: